REAL-WORLD APPROACH

SCIENCE-BASED ANIMAL TRAINING

LET'S GO FOR IT

ACT!

Animal Consulting & Training

MY TRAINER

MY FRIEND

TO ACT!

READY

SPECIAL DOG TRAINING

Programma’s

WORKSHOPS / SEMINARS

Workshops zijn geweldige interactieve platformen om informatie te delen. om vervolgens deze informatie direct onder begeleiding toe te passen. Er bestaat niet een manier van lesgeven. Immers wij hebben verschillende leerstijlen. Dit is niet alleen van toepassing op de mens maar zeker op onze dieren. Dit betekent dat wij rekening houden met de verschillende leerstijlen en maatwerk verzorgen. Onze workshops worden zorgvuldig samengesteld waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen. Tijdens de workshops worden er vele verschillende onderwerpen behandeld.

Onze seminars staan bekend om de enorme hoeveelheid actuele informatie. Speciaal ontworpen en gericht op de mens aan de andere kant van de lijn. Deze behandelen een breed spectrum van onderwerpen inzake professionele training van zowel dier als mens. Deze workshops en seminars duren gemiddeld 1 tot 3 dagen.

PRIVE TRAINING

Eén op één maatwerk voor u en uw dier(en). Deze intensieve en informatieve training sessies focussen zich speciaal op u maar zeker ook op uw dier. Deze sessies hebben een enorme toegevoegde waarde voor zowel de beginnende als de meest ervaren trainers.

PROGRAMMA ONTWIKKELING & ASSESSMENT

Werken in de professionele dieren training wereld is veeleisend. Dat betekent een helder beeld voor ogen hebben. Wat wordt er van mij en mijn dieren verwacht? Hoe bereik ik dit? Hoe hou ik de kwaliteit op een hoog niveau? Waar zet ik de milestones in mijn trainingsprogramma? Hoe zorg ik dat ik binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget blijf? Wij kunnen u helpen met het bewaken van deze parameters. Uw helpen met het inrichten en vormen van korte en lange termijn doelen. Specifiek gericht op het individu of uw groep. Maatwerk gerichte programma’s vertaald in heldere protocollen. Ontworpen voor uw nieuwe programma of het updaten van uw bestaande programma.